Mijn diensten

Hierbij ga ik te werk met mijn heldervoelendheid en helderwetendheid. Dit wil zeggen dat ik jou innerlijke kern en energie ga aanvoelen. Hierdoor gaan dingen voor mij duidelijk worden waaraan gewerkt kan worden. Dit kunnen dingen zijn die u op deze moment in u leven belemmeren, inzicht geven op problemen, mogelijke oplossingen aanbieden waar je vanuit het verleden nog mee loopt welke los gelaten mogen worden,…

Het verschil in tijd zit hem in het aantal boeken kaarten ik gebruik, langere tijd zijn meerdere boeken kaarten. Maar ook meer tijd om te werken aan de grootste problemen, ik ga dieper naar de kern van het probleem toe werken, die u verder kunnen helpen op uw (spirituele) pad.

Duur

1 uur = € 50,00
1:30 uur = € 60,00
2 uur = € 70,00

Een groepsreading met familie en/of vrienden.

Hierbij ga ik mensen in groep zien, ieder persoon komt aan bod.  Ik ga op mijn gevoel één voor één iedereen af, Iedereen zal boodschappen krijgen die ik doorkrijg op dat moment.  Ik ben als medium hier een doorgeefluik.  Deze boodschappen kunnen met een lach en een traan zijn, hard, luchtig of zeer liefdevol. Wat er ook doorkomt op die moment zal gebeuren, teken dat dat op die moment ook even nodig is.Na de groepsreading als iedereen aan bod is geweest mag iedereen die deelnam apart nog 1 persoonlijke vraag stellen waarop ik een antwoord zal geven.

Praktisch

De groepsreading kan bij u thuis of bij mij thuis gebeuren.

Vanaf 6 personen : € 20,00/persoon
Vanaf 10 personen: € 15,00/persoon

Ik heb mijn zelf ontwikkelde cursus Lenormand kaarten leggen geschreven met al mijn ervaring die ik ondertussen heb. Deze geef ik in kleine groepjes (4-8 personen) zodoende de cursus persoonlijk blijft maar ook iedereen genoeg aandacht kan krijgen om de nodige vragen te stellen.

De cursus is zo opgebouwd dat mensen die er helemaal niets van kennen uiteindelijk na de cursus de kaarten kunnen leggen voor anderen.  Ik geef een grote basis mee van waaruit jij kan beginnen werken naar een eigen legging.  Niet tegenstaande kan je met wat ik u geef antwoorden op alle vragen (gezondheid, relatie, werk,…).

Praktisch

Het gaat hier om 18 à 20 lesuren welke ik meestal geef op 3 achtereenvolgende zaterdagen.

Het volgende zit in de prijs inbegrepen
  • Cursus
  • Boek
  • Kaarten
  • Versnaperingen
  • Drank
  • Middagmaal
Prijs

€ 180,00

Terug-kom-namiddag cursus Lenormand Kaarten Leggen

Mensen die de cursus reeds hebben gedaan bij mij kunnen hier aan deelnemen en kunnen zich ten allen tijde inschrijven hiervoor. Vanaf dat ik 4 personen heb ingeschreven hiervoor ga ik een datum inplannen samen met die personen.

Dit is een extra namiddag van 13:00 tot 17 uur om te oefenen met de Lenormand kaarten.  Het is de bedoeling dat mensen hier onderling gaan kaarten leggen voor mekaar en deze gaan lezen. Hierbij ondersteun en stuur ik nog bij waar nodig en kunnen ervaringen met de kaarten gedeeld worden met elkaar. Als er dan vragen zijn zal ik deze beantwoorden.

Praktisch

€ 30,00