Mijn diensten

Hierbij ga ik te werk met mijn heldervoelendheid en helderwetendheid. Dit wil zeggen dat ik jou innerlijke kern en energie ga aanvoelen. Hierdoor gaan dingen voor mij duidelijk worden waaraan gewerkt kan worden. Dit kunnen dingen zijn die u op deze moment in u leven belemmeren, inzicht geven op problemen, mogelijke oplossingen aanbieden waar je vanuit het verleden nog mee loopt welke los gelaten mogen worden,…

Het verschil in tijd zit hem in het aantal boeken kaarten ik gebruik, langere tijd zijn meerdere boeken kaarten. Maar ook meer tijd om te werken aan de grootste problemen, ik ga dieper naar de kern van het probleem toe werken, die u verder kunnen helpen op uw (spirituele) pad.

Duur

1 uur = € 50,00
1:30 uur = € 60,00
2 uur = € 70,00

In een “traject met mij…” gaan wij samen aan het werk om dieper te gaan kijken in uw leven. U kan het gevoel hebben om telkens vast te lopen? In een relatie, job of gewoonweg in het dagelijkse leven. Lukt het niet om positief te blijven? Blijft u vastzitten op persoonlijk of spiritueel vlak? Of heeft u gewoon nood aan een luisterend en ondersteunend oor? In een “traject met mij…” staat U in het middelpunt en draait alles om U. Persoonlijke groei en jezelf leren kennen met je pro’s en contra’s maar hier ook mee leren omgaan staan voorop.

Praktisch

Gratis intake gesprek waarin gekeken wordt welke doelen u wenst te halen maar ook of je u op uw gemak voelt bij mij om jezelf te durven openstellen. Indien u wenst te stappen in een “traject met mij…” wordt vanaf de eerstvolgende sessie € 35,00/uur betaald. De persoonlijke sessie(s) kunnen qua frequentie gekozen worden van persoon tot persoon: wekelijks, 2-wekelijks, maandelijks, 2-maandelijks of 3-maandelijks. Een “traject met mij…”-sessie kan ook doorgaan via videochat door onvoorziene omstandigheden (zoals ziekte bv.).

Prijs

 • € 35,00/uur (=1 sessie)
 • € 170,00 voor 5 sessies
 • € 330,00 voor 10 sessies.

Als u ineens meerdere keren wenst in te plannen.
Het betalen van meerdere sessies kan gedaan worden in één, twee of drie keer.

Hebt u vragen in verband met werk, liefde, gezondheid, financieel,.. Of heeft u inzicht nodig in een bepaalde situatie, een houvast of een positieve ondersteunende boodschap nodig. Dan kan je voortaan ook online via zoom, messenger, whatsapp of e-mail genieten van mijn diensten.

Praktisch

Bij elke van mijn online diensten wens ik een recente foto, naam & voornaam en u geboortedatum te ontvangen. Wenst u te genieten van één van deze online diensten neem je contact op met mij via gsm-nummer, e-mail, messenger of whatsapp. Van daaruit krijg je een betaalverzoek verstuurd van mij. Het bedrag kan betaald worden via overschrijving, Paypal of Payconiq. Eens ik een betaalbevestiging heb van u of gewoonweg de betaling heb ontvangen zal ik zo spoedig mogelijk antwoorden. Bepaalde diensten zullen binnen 24 tot 48u beantwoord worden, andere tot maximum 5 werkdagen na betaling.

De online diensten:

Online dienst 1: Engelenkaarten

Dit zijn de gekende dagelijkse kaarten van mijn facebookgroep spirituele kaartlezingen. Niet tegenstaande zijn de kaarten die nu getrokken worden enkel en alleen voor U. Hebt u een moeilijke dag en wenst u wat ondersteuning, een hart onder de riem, inzicht of wenst u gewoon 1 of meerdere kaartje(s) in verband met één thema… Dan bent u hier aan het juiste adres.

Praktisch: Na betaling ontvangt u binnen 24 à 48 uur van mij een foto van de kaart(en), de uitleg van de kaart(en) in het boekje en een persoonlijke boodschap van mij op de door u gekozen weg (messenger, e-mail of whatsapp). Je kan ook altijd één vraag of thema (bijvoorbeeld: in verband met werk,…) geven, maar dit is geen noodzaak.

Prijs

 • 1 engelenkaart = € 8
 • 2 engelenkaarten = € 15
 • 3 engelenkaarten = € 22
 • 5 engelenkaarten = € 33
Online dienst 2: Lenormand Kaartlegging

Hierbij doe ik een volledige kaartlegging via uw foto, naam, voornaam en geboortedatum. Hebt u vragen over werk, gezondheid, relatie, financiële,… gaat u hierbij een duidelijk antwoord ontvangen.

Praktisch: U kan tijdens deze legging maximum 5 vragen stellen waarop u via messenger, e-mail of whatsapp een antwoord ontvangt. Je krijgt ook een foto doorgestuurd van de volledige lenormand kaartlegging. U ontvangt binnen de 5 werkdagen een antwoord.

Prijs: € 33,00

Online dienst 3: Online persoonlijk consult

Hebt u vragen in verband met bepaalde thema’s zoals werk, relatie, gezondheid,… Of wenst u inzicht te krijgen in bepaalde situaties of gewoon nood hebt aan een ondersteunend en luisterend oor. Blijft u precies in cirkeltjes draaien in het leven? Tijdens een online persoonlijk consult draait alles om U. Hierbij gebruik ik mijn heldervoelend- en helderwetendheid om U vandaag in het heden verder te helpen. Dingen uit het verleden die u nog steeds belemmeren zullen naar boven komen zodoende u vandaag weer verder kan.

Praktisch: Een online persoonlijk consult kan doorgaan via messenger, zoom of whatsapp. Dit is een consult zoals het hier thuis doorgaat wat dan ook op voorhand ingepland wordt zodoende wij beiden voldoende tijd vrij hebben.

Prijs

 • 01.00 uur = € 50
 • 01.30 uur = € 60
 • 02.00 uur = € 70

Een groepsreading met familie en/of vrienden.

Hierbij ga ik mensen in groep zien, ieder persoon komt aan bod.  Ik ga op mijn gevoel één voor één iedereen af, Iedereen zal boodschappen krijgen die ik doorkrijg op dat moment.  Ik ben als medium hier een doorgeefluik.  Deze boodschappen kunnen met een lach en een traan zijn, hard, luchtig of zeer liefdevol. Wat er ook doorkomt op die moment zal gebeuren, teken dat dat op die moment ook even nodig is.Na de groepsreading als iedereen aan bod is geweest mag iedereen die deelnam apart nog 1 persoonlijke vraag stellen waarop ik een antwoord zal geven.

Praktisch

De groepsreading kan bij u thuis of bij mij thuis gebeuren.

Vanaf 6 personen : € 20,00/persoon
Vanaf 10 personen: € 15,00/persoon

Ik heb mijn zelf ontwikkelde cursus Lenormand kaarten leggen geschreven met al mijn ervaring die ik ondertussen heb. Deze geef ik in kleine groepjes (4-8 personen) zodoende de cursus persoonlijk blijft maar ook iedereen genoeg aandacht kan krijgen om de nodige vragen te stellen.

De cursus is zo opgebouwd dat mensen die er helemaal niets van kennen uiteindelijk na de cursus de kaarten kunnen leggen voor anderen.  Ik geef een grote basis mee van waaruit jij kan beginnen werken naar een eigen legging.  Niet tegenstaande kan je met wat ik u geef antwoorden op alle vragen (gezondheid, relatie, werk,…).

Praktisch

Het gaat hier om 18 à 20 lesuren welke ik meestal geef op 3 achtereenvolgende zaterdagen.

Het volgende zit in de prijs inbegrepen
 • Cursus
 • Boek
 • Kaarten
 • Versnaperingen
 • Drank
 • Middagmaal
Prijs

€ 180,00

Terug-kom-namiddag cursus Lenormand Kaarten Leggen

Mensen die de cursus reeds hebben gedaan bij mij kunnen hier aan deelnemen en kunnen zich ten allen tijde inschrijven hiervoor. Vanaf dat ik 4 personen heb ingeschreven hiervoor ga ik een datum inplannen samen met die personen.

Dit is een extra namiddag van 13:00 tot 17 uur om te oefenen met de Lenormand kaarten.  Het is de bedoeling dat mensen hier onderling gaan kaarten leggen voor mekaar en deze gaan lezen. Hierbij ondersteun en stuur ik nog bij waar nodig en kunnen ervaringen met de kaarten gedeeld worden met elkaar. Als er dan vragen zijn zal ik deze beantwoorden.

Praktisch

€ 30,00