Wie ben ik?

Hallo, ik ben Ken Hendrickx.

Ken als kind
Header - Ken Hendrickx

Mijn naam is Ken Hendrickx, geboren te Geel op 12 augustus 1984. In mijn jaren als kind en als tiener heb ik mij altijd anders gevoeld dan anderen. Ik was gevoeliger, voelde dingen aan, kreeg regelmatig deja vu momentjes,.. Doch ben ik in mijn jeugd dit een deel verloren door teveel te beginnen leven vanuit het ego, om er proberen “bij te horen”. Hierdoor heb ik veel problemen gehad qua gezondheid maar ook ben ik gepest geweest. Niet tegenstaande bleef ik in mijn jeugdjaren meer vanuit mijn ego leven in plaats van uit mijn hart, gevoel en intuïtie. Hierdoor heb ik een bijna dood ervaring meegemaakt door middel van een zwaar auto-ongeval op mijn 19de. Dit bracht zoveel teweeg dat ik er soms nog te weinig woorden voor heb. Ondanks de zware tijd die ik daar gehad heb ben ik dankbaar ervoor want heb heeft mij grotendeels gemaakt tot wie ik vandaag ben.

Ik wist hiervoor dat er al iets meer was dan alleen deze wereld, maar mijn auto-ongeval heeft ervoor gezorgd dat die interesse alleen maar werd aangewakkerd. De interesse in de spirituele wereld begon te groeien, ik liet zelf mijn kaarten leggen, genoot van een healing, kocht mijn eerste boek engelenkaarten, nog zoveel meer gebeurde er. De dingen kwamen gewoon op mijn pad doch duwde ik het eerste even weg daar het heel confronterend is en je jezelf hierin tegenkomt. Het is een groeiproces dat je door moet, welk ieders op zijn eigen tempo doet. Dus pas op mijn 24ste levensjaar heb ik het spirituele helemaal omarmd en ben ik verschillende cursussen gaan doen. Hieronder was ook de cursus Lenormand. Hierbij had ik een hele sterke connectie, las de kaarten niet maar voelde wat ze mij vertelden. De eerste jaren legde ik de kaarten voor vrienden, kennissen en familie om mezelf zo nog een betere band te doen opbouwen met de kaarten. Van hieruit kreeg ik voorstellen om voor het goede doel kaarten te leggen op kleine evenementen waarbij we een dagje kaarten gingen leggen voor een 8 tot 10 personen om hun te laten proeven wat dit is. Dit is iets wat ik tot op heden elk jaar nog steeds doe.

“Ik geef je graag inzichten in jou leven,
zodat het weer helder wordt.”

Ondertussen ben ik heden meer als 10 jaar bezig met kaarten leggen en gebruik ik meerdere kaarten zoals: Lenormand, Bellini engelenkaarten, orakelkaarten,.. Sinds begin 2018 doe ik ook regelmatig beurzen waar je mij misschien al wel eens bent tegengekomen, heb ik mijn eigen cursus Lenormand geschreven,ben ik bezig om van de Bellini ook een cursus te schrijven, geef ik persoonlijke consulten en is er de mogelijkheid om een avond in groep iedereen een persoonlijke boodschap te geven door middel van mijn heldervoelendheid en helderwetendheid.

Dit om mensen inzicht te geven in problemen, om antwoorden te geven op vragen, een houvast te geven, een positieve noot te geven in moeilijke tijden. Alles wat maar kan bijdragen tot een hoger bewustzijn onder de mensheid, zodoende er meer vrede, liefde, licht en positiviteit kan zijn.